Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Γράμμα στο σκύλο σας.



Γράμμα στο σκύλο σας.
Αγαπητέ σκύλε,

  • Όταν σου λέω να μετακινηθείς, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πάμε κάπου αλλού και όχι να αλλάξουμε θέσεις μεταξύ μας.

  • Τα πιάτα με τις πατουσίτσες είναι δικά σου και περιέχουν την τροφή και νερό σου. Τα άλλα πιάτα είναι δικά μου και περιέχουν το φαγητό μου. (Παρακαλώ σημείωσε ότι, τοποθετώντας το πόδι σου στο πιάτο και στο φαγητό μου δεν σημαίνει ότι φαγητό και το πιάτο θα γίνει δικό σου και δε μπορώ να το χαρακτηρίσω αισθητικά ευχάριστο, ούτε στο παραμικρό!)

  • Η σκάλα δεν είναι μια πίστα. Δεν είναι σκοπός και διαγωνισμός να με νικήσεις όταν κατεβαίνουμε τη σκάλα. Επίσης, όταν σκοντάφτεις επάνω μου δεν σε βοηθά να με νικήσεις, αφού πέφτω γρηγορότερα από ότι εσύ μπορείς να τρέξεις.

  • Δεν μπορώ να αγοράσω τίποτα μεγαλύτερο από ένα υπέρδιπλο κρεβάτι. Λυπάμαι πολύ γι' αυτό. Μην νομίζεις ότι θα συνεχίσω να κοιμάμαι στον καναπέ για να εξασφαλίσεις εσύ την άνεσή σου. Κοίταξε μερικά βίντεο από σκύλους και γάτες για να δεις πως κοιμούνται. Μπορείς πραγματικά να διπλώσεις το σώμα σου σε μια μπάλα. Δεν είναι απαραίτητο να κοιμάσαι απλωμένος στο μέγιστο δυνατό βαθμό. (Γνωρίζω επίσης ότι βάζεις την ουρά σου ευθεία προς τα έξω και βγάζεις έξω τη γλώσσα σου να κρέμεται στο άλλο άκρο για να μεγιστοποιήσεις το χώρο που χρησιμοποιείς στο κρεβάτι. Δεν σου προσφέρει τίποτα, απλά το κάνεις επίτηδες!)

  • Για τελευταία φορά σε ενημερώνω ότι, δεν υπάρχει καμία μυστική έξοδος από το μπάνιο. Εάν μετά από κάποιο θαύμα καταφέρω να σε βάλω μέσα για να σε πλύνω και προσπαθώ να κλείσω την πόρτα, δεν είναι απαραίτητο να τη γρατζουνάς με τα νύχια σου και να κλαψουρίζεις προσπαθώντας να γυρίσεις το πόμολο, ή να βάζεις το πόδι σου στην άκρη και να προσπαθείς να αφήσεις την πόρτα ανοιχτή. 

  • Η σωστή σειρά είναι: πρώτα με φιλάς και μετά πας να μυρίσεις τους πισινούς από άλλα σκυλιά ή γάτες. Δεν χρειάζεται να το εξηγήσω παραπάνω, αυτό αρκεί! Είναι μια απλή και μικρή αλλαγή για εσένα.

Για να σε κατευνάσω μετά από τα παραπάνω, έχω δημοσιεύσει το ακόλουθο μήνυμα στην μπροστινή πόρτα μας.

"Κανόνες για τους μη-ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων που μας επισκέπτονται και θέλουν να διαμαρτυρηθούν για τα κατοικίδιά μας":

1. Ζουν εδώ. Εσείς πάλι όχι.

2. Αν δεν θέλετε οι τρίχες τους να είναι στα ρούχα σας, μείνετε μακριά από όλα τα έπιπλα.

3. Μου αρέσει το κατοικίδιό μου περισσότερο από πολλούς ανθρώπους.

4. Για σας είναι ένα ζώο. Για μένα, είναι ένα υιοθετημένο παιδάκι που είναι κοντό, τριχωτό, περπατά στα τέσσερα και έχει μία ιδιαίτερη ομιλία.

Τώρα ελπίζω ότι θα λύσουμε τα θέματα που μας απασχολούν.

Με εκτίμηση,

Ο Ιδιοκτήτης σου!