Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Σκύλοι Vs Γάτες

Σκύλοι Vs Γάτες
1. Τα σκυλιά θα γείρουν το κεφάλι τους και θα προσπαθήσουν να κατανοήσουν κάθε λέξη που λέτε. Οι γάτες θα σας αγνοήσουν και θα πάρουν έναν υπνάκο.

2. Οι γάτες φαίνονται ανόητες με λουρί.

3. Όταν έρχεστε στο σπίτι σας από τη δουλειά, το σκυλί σας θα σας δείξει πόσο ευτυχισμένο είναι και θα γλείψει το πρόσωπό σας. Οι γάτες θα είναι θυμωμένες μαζί σας γιατί δεν τις πήρατε μαζί.

4. Τα σκυλιά θα σας δώσουν άνευ όρων αγάπη μέχρι τη μέρα που θα πεθαίνουν. Οι γάτες θα σας κάνουν να πληρώσετε για κάθε λάθος που κάνατε από την ημέρα που γεννηθήκατε.

5. Ένας σκύλος καταλαβαίνει όταν είστε λυπημένος και θα προσπαθήσει να σας παρηγορήσει. Οι γάτες δεν νοιάζονται για το πώς αισθάνεστε.

6. Τα σκυλιά θα σας φέρουν τις παντόφλες σας. Οι γάτες θα ρίξουν ένα νεκρό ποντίκι στις παντόφλες σας.

7. Όταν πάτε βόλτα τα σκυλιά θα καθίσουν δίπλα σας στο κάθισμα. Οι γάτες πρέπει να έχουν το δικό τους ιδιωτικό καλάθι, αλλιώς δεν έρχονται μαζί σας.

8. Τα σκυλιά θα παίξουν όλη την ημέρα μαζί σας. Το μόνο πράγμα με το οποίο μπορούν να παίξουν οι γάτες όλη την ημέρα, είναι μικρά τρωκτικά ή έντομα, και κατά προτίμηση αυτά που μοιάζουν να πονάνε περισσότερο.

9. Τα σκυλιά θα έρθουν όταν τα καλέσετε και θα σας δείξουν πόσο ευτυχισμένα είναι. Οι γάτες θα σας ακούσουν και θα σας πουν με τον τρόπο τους "άσε μας" .

10. Τα σκυλιά θα σας ξυπνήσουν αν το σπίτι σας πάρει φωτιά. Οι γάτες θα ξεγλιστρήσουν αθόρυβα από την πίσω πόρτα.

11. Ιδιοκτήτες γάτας= κακοί και πονηροί άνθρωποι
Μερικοί γνωστοί ιδιοκτήτες γάτας: Σαντάμ Χουσεΐν, Αδόλφος Χίτλερ, Μάικ Τάισον και Μάρθα Στιούαρτ

12. Ιδιοκτήτες σκύλων = καλοί άνθρωποι
Γνωστοί ιδιοκτήτες σκύλων :Μητέρα Τερέζα, Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, ακόμη και ο Ιησούς!

13. Ταινίες με γάτες: η ταινία του Stephen King, "Μάτι της Γάτας" όπου οι γάτες προσπαθούν να κλέψουν αναπνοή των ανθρώπων!

14. Ταινίες με σκύλους: η ταινία "Hachi: Η Ιστορία ενός Σκύλου" μια γλυκιά ιστορία για ένα καθηγητή κολεγίου που παίρνει στο σπίτι του ένα εγκαταλελειμμένο σκυλί.

15. Ας πούμε ότι είστε μόνοι σας στο δάσος και το πόδι σας πιάνεται σε μια παγίδα. Είστε παγιδευμένοι. Έχει νυχτώσει. Κανείς δεν ξέρει πού βρίσκεστε. Δεν θα θέλετε να είχατε ένα σκυλί, όπως η Λάσυ να έρθει να σας βοηθήσει; Πρόκειται για ένα σκύλο που έχει γυρίσει εκατοντάδες επεισόδια και έχει εμπειρία διάσωσης. Ή θα προτιμούσατε να είχατε μια γάτα να έρθει να σας βοηθήσει; Ναι, μεγάλη βοήθεια θα ήταν...! Θα της λέγατε: "Βοήθεια! " Και η απάντηση της γάτας θα ήταν: νιαούρισμα, νιαούρισμα , νιαούρισμα και νιαούρισμα. Φυσικά μετά, θα περιπλανηθεί μακριά και θα σας αφήσει μόνο σας!