Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2013

Όλη η αληθεια για τους σκύλους και τις γάτες

Όλη η αληθεια για τους σκύλους και τις γάτες
Εδώ είναι μια ενδιαφέρουσα σύγκριση για όλους τους λάτρεις των γάτων που θέλουν να πιστεύουν ότι οι τετράποδοι φίλοι τους είναι καλύτεροι από σκυλιά ....

  • Αποσπάσματα από το ημερολόγιο ενός σκυλιού ......

8:00 π.μ. - Τροφή για σκύλους! Το αγαπημένο μου πράγμα!

9:30 π.μ. - Βόλτα με το αυτοκίνητο! Το αγαπημένο μου πράγμα!

9:40 π.μ. - Βόλτα στο πάρκο! Το αγαπημένο μου πράγμα!

10:30 πμ - Χάδια! Το αγαπημένο μου πράγμα!

12:00 μ.μ. - Γεύμα! Το αγαπημένο μου πράγμα!

1:00 μ.μ. - Παιχνίδι στην αυλή! Το αγαπημένο μου πράγμα!

3:00 μ.μ. – Κυνηγητό της ουράς μου! Το αγαπημένο μου πράγμα!

5:00 μ.μ. – Λιχουδιές και εκπαίδευση! Το αγαπημένο μου πράγμα!

6:00 μ.μ. - Ωωωω, μπάνιο. Κρίμα. :(

7:00 μ.μ. – Παιχνίδι με τη μπάλα! Το αγαπημένο μου πράγμα!

8:00 μ.μ. - Ουαου! Παρακολουθώ τηλεόραση με τους ιδιοκτήτες μου! Το αγαπημένο μου πράγμα!

11:00 μ.μ. - Ύπνος στο κρεβάτι! Το αγαπημένο μου πράγμα!

  • Αποσπάσματα από το ημερήσιο ημερολόγιο μιας γάτας....

983 Ημέρα της αιχμαλωσίας μου.

Οι απαγωγείς μου συνεχίζουν να με δωροδοκούν με παράξενα αντικείμενα που κουνιούνται λίγο. Αυτοί τρώνε πλούσια φρέσκα κρέατα, ενώ οι άλλοι τρόφιμοι και εγώ τροφοδοτούμαστε με κονσέρβες ή ξηρά τροφή. Περιφρόνησα τις μερίδες μου αλλά θα πρέπει να φάω κάτι για να κρατήσω τη δύναμή μου.

Το μόνο πράγμα που με κρατά είναι το όνειρο της διαφυγής μου. Σε μια προσπάθεια μου τους αηδιάσω για άλλη μια φορά έκανα εμετό στο χαλί. Σήμερα, αποκεφάλισα ένα ποντίκι και πέταξα το ακέφαλο σώμα του στα πόδια τους. Ήλπιζα ότι αυτό θα τους φοβερίσει , δεδομένου ότι αποδεικνύει σαφώς για το τι είμαι ικανός να κάνω. Ωστόσο, δημιούργησε σχόλια για το "πόσο καλός κυνηγός" είμαι.

Υπήρχε κάποιο είδος συνέλευσης των συνεργών απόψε. Τέθηκα σε απομόνωση κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αλλά μπόρεσα να ακούσω κάποιους θορύβους και μου μύριζε έντονα το φαγητό. Άκουσα ότι ο περιορισμός μου οφειλόταν σε "αλλεργίες". Πρέπει να μάθω τι σημαίνει αυτό και να βρω τρόπο να το χρησιμοποιήσω προς όφελός μου.

Σήμερα, ήμουν σχεδόν επιτυχής σε μια προσπάθεια να δολοφονήσω έναν από τους βασανιστές μου. Προχώραγα και τριβόμουν γύρω από τα πόδια του καθώς περπατούσε. Πρέπει να το προσπαθήσω πάλι αύριο - αλλά στην κορυφή της σκάλας.

Είμαι πεπεισμένος ότι οι άλλοι φυλακισμένοι εδώ είναι ρουφιάνοι. Ο σκύλος λαμβάνει ειδικά προνόμια. Κυκλοφορεί τακτικά έξω και φαίνεται να είναι πρόθυμος να επιστρέψει. Είναι προφανώς καθυστερημένος.

Το πουλί μάλλον είναι πληροφοριοδότης. Παρατηρώ τακτικά την επικοινωνία του με τους απαγωγείς μου. Είμαι σίγουρος ότι αυτός αναφέρει κάθε μου κίνηση. Οι απαγωγείς μου τον προστατεύουν σε ένα υπερυψωμένο κελί για να είναι ασφαλές. Προς το παρόν ................